Neem contact op:

 • Julianastraat 61
  5087 BA Diessen
 • 013-5041275
 • info@vandalmc.nl
 •  
 • Openingstijden
 • Maandag: 08.00 to 17.00
 • Dinsdag: 08.00 to 17.00
 • Woensdag: 08.00 to 17.00
 • Donderdag: 08.00 to 17.00
 • Vrijdag: 08.00 to 17.00
 • Zaterdag: 08.00 to 12.00
 • Zondag: Gesloten

Giant

Giant

TOBROCO-GIANT is de fabrikant van de GIANT machines en aanbouwdelen sinds 1996 toen we onze eerste fabriek openden in Nederland. Vandaag de dag biedt TOBROCO-GIANT een van de breedste portfolio’s in de industrie met een totaal van 36 verschillende modellen in 62 landen, ontworpen en gebouwd door een team van 330 enthousiaste medewerkers in onze moderne fabriek in Oisterwijk, Nederland.

Dankzij de state-of-the-art technologie, continue innovatie en de beste componenten van Kubota, Bosch Rexroth en Comer, worden GIANT machines en aanbouwdelen met de grootste zorgvuldigheid, kwaliteit en inzet geproduceerd. TOBROCO-GIANT levert machines van 750 kg tot 5500 kg met motoren van 20 pk tot 76 pk.

Giant is een compacte kniklader met een korte draaicirkel. Giant knikladers hebben een veelvoud aan gebruiksmogelijkheden en zijn daardoor inzetbaar voor zeer veel doeleinden. De Giant kniklader is dan ook niet alleen een veel gebruikte machine voor de agrariër, ook worden ze veel ingezet bij de hovenier, stratenmaker, aannemer, manege, industrie etc. 

Giant knikladers: onderhoudsvriendelijk en Multi-inzetbaar 

De populariteit van de Giant kniklader is te wijten aan het feit dat ze zeer onderhouds- en gebruiksvriendelijk zijn. De knikladers zijn eenvoudig te bedienen en in aanschaf hebben ze een goede prijs- kwaliteit verhouding. Er zijn vele types knikladers te verkrijgen variërend van 750 kg. tot 5600 kg. , van 20 pk tot 75 pk Stage V. Ze zijn  leverbaar met veel aanbouwdelen zoals: palletvorken, stenenklem, grondbakken, hoogkiepbakken, mestschuiven, instrooibakken etc. Hierdoor is de Giant kniklader multi-inzetbare machine die veel handwerk uit handen neemt.

Ook heeft men bij Giant een elektrische serie namelijk.  De elektrische minishovel G2200E X-TRA heeft een hefvermogen van 2.200 kg, een hefhoogte van 2.45 meter en is speciaal ontwikkeld voor extreem zwaar werk en werkzaamheden in de bouw en grondverzet. De wiellader combineert het beste van twee werelden met de voordelen van een kniklader en een vrijwel geruisloze werking zonder uitstoot. De G2200E X-TRA is daarom ideaal voor het werken in gebouwen of op bouwplaatsen in stedelijke gebieden.

Giant trilplaten

Het assortiment aan Giant trilplaten is zeer breed. Lichte vooruitlopende benzine trilplaten of zware voor- achteruit lopende (schakel) diesel trilplaten zijn beschikbaar voor elke toepassing, zoals tegels aantrillen of een zandbed verdichten. Download de brochure van de Giant Trilplaten of neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsaanvraag.

Giant trilstampers

De Giant trilstampers zijn beschikbaar in een verschillende varianten: diesel, benzine of elektrisch. De varianten elk met een verschillend vermogen en slagkracht zorgen ervoor dat voor elke toepassing de juiste machine beschikbaar is. Neem gerust met ons contact op voor uw vragen of een prijsaanvraag of download onze brochure.