Neem contact op:

 • Julianastraat 61
  5087 BA Diessen
 • 013-5041275
 • info@vandalmc.nl
 •  
 • Openingstijden
 • Maandag: 08.00 to 17.00
 • Dinsdag: 08.00 to 17.00
 • Woensdag: 08.00 to 17.00
 • Donderdag: 08.00 to 17.00
 • Vrijdag: 08.00 to 17.00
 • Zaterdag: 08.00 to 12.00
 • Zondag: Gesloten

Steyr

Steyr

Steyr Landmaschinentechnik AG is een producent van tractoren in Steyr. Het bedrijf werd in 1864 opgericht, maar pas in 1915 werd de eerste tractor door hen gefabriceerd. Van 1934 tot 1990 maakte Steyr deel uit van het Steyr-Daimler-Puch conglomeraat. In 1996 werd het gekocht door Case Corporation.

De verschillende types tractoren:

Kompakt S

De Kompakt S van Steyr is in samenwerking met onze klanten ontwikkeld. Net als de beroemde klassiekers van typen 80, 84 en 86, en de Steyr Plus-serie, die op vrijwel elk boerenbedrijf thuis hoorden. De Kompakt S kenmerkt zich in het bijzonder door zijn uitstekende wendbaarheid, het superieure zicht rondom en het optimale gebruiksgemak. Bovendien is de trekker perfect aangepast aan alle mogelijke gebruikseisen: hij is zuinig, licht en wendbaar als een kleine trekker, maar tegelijkertijd ruim, betrouwbaar en sterk als een grote trekker. De ideale machine voor universeel gebruik.

Kompakt

De nieuwe KOMPAKT van STEYR brengt een revolutie teweeg op het gebied van de kosten-batenberekening. De trekker is licht, wendbaar en zeer flexibel inzetbaar: Uitgerust met de beproefde technologieën van de zware trekkers, is de KOMPAKT de ideale machine voor vrijwel elk toepassingsgebied. Met motoren van 80 tot 120 pk en de zeer gunstige gewicht-vermogensverhouding is een optimaal rendement in graslandgebruik gegarandeerd.

Multi

De MULTI van STEYR is de meest veelzijdige tractor van zijn klasse. De MULTI, ontwikkeld in samenwerking met landbouwers, en gebouwd in St. Valentin Oostenrijk. Maakt indruk door zijn vernieuwend frisse ontwerp en unieke comfort. De tractor is uitgerust met een bijzonder luxueuze en stille cabine. De voorasvering en de Multicontroller-armleuning zorgen voor een pluspunt voor wat het comfort aangaat.

Expert CVT

De nieuwe STEYR EXPERT CVT met zijn vertrouwde STEYR-look richt zich op klanten die een krachtige tractor nodig hebben die is verpakt in een compact formaat met superieur comfort.
S-ControlTM CVT-transmissie, Fase V-motor met HI-eSCR2, een hoog performante hydraulische CCLS-pomp van 110 l/min, vooras- en cabinevering, en een ruime cabine zijn een aantal van de overtuigende kenmerken van de nieuwe tractor. De EXPERT CVT maakt CVT-technologie nu beschikbaar in het 100pk-segment.

Profi

De PROFI-modellen zijn uitgerust met een 8-traps automatische versnellingsbak met 24 x 24 versnellingen. Met de PROFI vindt u in de pk-categorie van 125-150 pk een breed aanbod met 4 of 6 cilinders. Optimale veelzijdigheid is hier in één serie bijeen gebracht. De PROFI-modellen bevatten meer elektronica, bieden een hoger comfortniveau en zijn uitgerust met de Multicontroller-armleuning.

Profi CVT

De innovatieve PROFI CVT met 4- en 6-cilinder motoren van 116 tot 150 pk, S-ControlTM CVT-transmissie en ISOBUS III biedt een absoluut maximum aan comfort en ondersteuning voor de bestuurder. Deze serie staat voor hoge efficiëntie en een al net zo hoog comfortniveau: Zuinige motoren, actieve stilstandsregeling en technologie met dubbele koppeling en een compleet herzien ontwerp laten niets te wensen over. Met de PROFI CVT wordt alles wat u aanpakt, een succes – niet op de laatste plaats dankzij het bijzonder performante hydraulische systeem.

Impuls CVT

De STEYR IMPULS CVT is uw betrouwbare partner voor veel verschillende taken. Of het nu gaat om landbouw, transport of industriële uitdagingen – de drie modellen van de IMPULS CVT-serie zijn technische meesterwerken en economische keuzes. Eersteklas bedieningscomfort en intelligente engineering komen samen voor een ongeëvenaard tractorconcept. De keuze aan motoren varieert van 150 tot 180 pk, perfect voor ieders eisen. Met andere woorden: het maakt plezier van uw werk!

Absolut CVT

In het veld of op het grasland, voor transport of voor de industrie: de STEYR Absolut CVT is op maat gemaakt voor elke uitdaging en ontworpen als praktisch het ultieme werkpaard. De continu variabele transmissie en tal van technische innovaties geven deze serie uitstekend werk- en bedieningscomfort, aangevuld met een ongeëvenaarde economie. Een keuze uit vier machines van 185 tot 240 pk is beschikbaar. Eén ding hebben ze gemeen: de unieke transmissie garandeert superieure prestaties.

Terrus CVT

Er is een keuze uit drie modellen, uitgerust met ultraefficiënte en betrouwbare motoren, met vermogens van 250 pk, 271 en 300 pk. De TERRUS CVT heeft een ideale verhouding van vermogen tot gewicht en is daarom voorbestemd voor snelle transportwerkzaamheden en zware veldwerkzaamheden. Maar onze krachtigste tractor heeft ook andere sterke punten, zoals comfort van een uitzonderlijk niveau: een geveerde vooras in combinatie met een luxueuze en opmerkelijk stille cabine maken van het werk een ontspannen en moeiteloze activiteit. Ook aan boord: de allernieuwste technologieën, zoals S-TECH-precisiebewerking, S-GUIDE geautomatiseerd stuursysteem, S-TURN II geautomatiseerd keren, ISOBUS III en Easy-Tronic II-wendakkermanagementsysteem, evenals S-FLEET telematicaoplossingen. Recht vooruit. In Oostenrijk gemaakt om een verschil te maken.