Neem contact op:

 • Julianastraat 61
  5087 BA Diessen
 • 013-5041275
 • info@vandalmc.nl
 •  
 • Openingstijden
 • Maandag: 08.00 to 17.00
 • Dinsdag: 08.00 to 17.00
 • Woensdag: 08.00 to 17.00
 • Donderdag: 08.00 to 17.00
 • Vrijdag: 08.00 to 17.00
 • Zaterdag: 08.00 to 12.00
 • Zondag: Gesloten

Case Construction

Telefoon

013-5041275

Adres

Julianastraat 61
5087 BA Diessen

Case Construction

Case heeft uitstekende machines. Daarnaast is case een betrouwbare en service gerichte organisatie. Een goede combinatie die de afgelopen jaren zeer succesvol is gebleken. Met Case kunnen we een complete lijn leveren: graafmachines, wielladers, mobiele graafmachines, schrankladers, bulldozers, graders en graaf-laad combinaties.

Vooral de succesvolle Case rups-graafmachines worden door de markt als zeer goed ervaren en liggen perfect in de hand. In combinatie met het zeer lage brandstofverbruik zijn de machines een aanwinst voor elke organisatie. Inmiddels is de volledige lijn machines volgens de Stage V emissienorm. Door gebruik te maken van een onderhoudsvrije katalysator en Ad-Blue systeem is storingsvrij werken met een Case machine een groot plezier.

Mini graafmachines

De nieuwe range minigraafmachines uit de Case D-serie bestaat uit 20 modellen van 1 tot 6 ton die alle minigraver segmenten op de mooie manier bestrijken:

 • 11 modellen in het bereik van 1 tot 3 ton
 • 5 modellen in het bereik van 5 tot 6 ton
 • 2 volledig elektrische modellen

Dit uitgebreide assortiment onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid, waardoor er een oplossing is voor elke klantbehoefte. Gebruikers kunnen hun machine volledig aanpassen aan de specifieke vereisten van de toepassing, met opties variërend van basisconfiguraties tot premiummodellen boordevol handige functies.

Midi graafmachines

De nieuwste generatie Case C-serie midi-graafmachines. Deze nieuwe serie wordt net als de grote machines geproduceerd door Sumitomo in Japan. Met de komst van deze hagelnieuwe D-serie midigravers stijgt Case qua performance boven zichzelf uit.

De CX85D heeft de giek naast de cabine, de CX90D is met een zwenkgiek voor de cabine.

Rupsgraafmachines

Laag brandstofverbruik, Stage V emissienorm, perfecte bediening en ruime cabine zijn de belangrijkste kenmerken van de nieuwe D-serie rups-graafmachine van Case.

Compacte wielladers

De Case compacte wielladers zijn leverbaar van 5 tot 6,5 ton. Deze luxe compacte klasse machines zijn zowel van binnen als van buiten zeer compleet en netjes afgewerkt. De 021F en 121F modellen zijn beschikbaar met een Z-bar laadframe en XT parallel frame. Type 221 en 321F als Z-bar en zijn de machines als high-speed versie met rijsnelheid tot 30 km/h te leveren. Uniek aan deze serie machines is de high-flow functie met een hydrauliek opbrengst van 130 l/min.

Wielladers

De nieuwe G-serie Case wielladers zijn ontwikkeld met het oog op comfort voor de machinist. De G-serie heeft een volledig nieuw ontwikkelde cabine, nieuwe kleur styling en geen roetfilter! De case wielladers zijn standaard uitgevoerd met het Box koelingsconcept, zo heeft iedere radiateur zijn eigen lucht.

De motor is bevestigd achter op de machine en de koeling tussen motor en cabine (521G-921G), hierdoor ontstaat er een ideale gewichtsverdeling. Zeer geschikt voor op de kuil door hoge hydrauliek opbrengst bij lage toeren.

Schrankladers

De nieuwe serie Case schrankladers zijn modern, sterk en betrouwbaar. Krachtig aan de buitenkant, comfortabel aan de binnenkant. De cabines van de nieuwe schrankladers zijn 25% groter en hebben een goed zicht rondom door de grote raamopeningen. Daarnaast is de wielbasis vergroot waardoor ze comfortabeler rijden en hebben ze een nieuw type arm.

De SR-modellen zijn de zogenaamde radiaal machines, dus de bak maakt met heffen een ronde beweging. Daarnaast zijn er de SV-modellen, de bak gaat hierbij verticaal omhoog. De machines kunnen uitgevoerd worden met wielen (SR en SV) en rupsen (TR en TV).