Neem contact op:

 • Julianastraat 61
  5087 BA Diessen
 • 013-5041275
 • info@vandalmc.nl
 •  
 • Openingstijden
 • Maandag: 08.00 to 17.00
 • Dinsdag: 08.00 to 17.00
 • Woensdag: 08.00 to 17.00
 • Donderdag: 08.00 to 17.00
 • Vrijdag: 08.00 to 17.00
 • Zaterdag: 08.00 to 12.00
 • Zondag: Gesloten

Storti

Storti

Storti’s filosofie is om een consultant te worden voor melkveehouders over de hele wereld. Om dit doel te bereiken kunnen zij een groot assortiment van voermengwagens aanbieden. Getrokken en zelfrijdend, horizontaal en verticaal en continue op zoek naar innovatie. Zoals bijvoorbeeld de Mini-Mixer, een innovatieve en gepatenteerde voermengwagen voor jonge kalveren. Daarnaast is er een complete serie van Telescoopladers voor de landbouw. Storti is een voorloper in de productie van voermengwagens met TMR techniek sinds 1956 toen de eigenaar en oprichter de heer Ottorino Storti oprichtte.

Het bedrijf, altijd gekenmerkt door innovatie investeert jaarlijks een aanzienlijk deel van haar omzet in wetenschappelijk onderzoek. Storti positioneert zichzelf op de markt met een solide en dynamische structuur, die haar klanten een gepersonaliseerde technologische oplossing biedt.

Nederland is hierbij een van de belangrijkste en ontwikkelde zoötechnische markten in de wereld waarop Storti in belangrijke mate haar activiteiten op focust. Het gebruik van haar machines door de melkveehouder en ook door de Nederlandse loonwerker is een belangrijke dagelijkse test van de kwaliteit en tegelijkertijd een inspirerende bron van innovaties en nieuwe oplossingen om hogere prestaties te garanderen. Enkele van de belangrijkste technische verbeteringen op zelfrijdende voermengwagens zijn op speciaal verzoek van Nederlandse loonwerkerkers gerealiseerd. Zij hebben Storti gemotiveerd om voortdurend op zoek te gaan naar verbetering in efficiëntie, kwaliteit en van prestaties.

Om dienstverlening voor de melkveehouders te verbeteren is Storti de eerste zoötechnische machinefabrikant die een APP (Storti Info Farm) ontwikkeld heeft. In de nabije toekomst zal Storti nieuwe producten en innovatieve ideeën introduceren die voldoen aan de behoeften en vragen van huidige en toekomstige melkveehouders die nu nog niet in de markt beschikbaar zijn.

Storti zelfrijdende verticaal mengende wagens

De Dobermann SV is een futuristisch vormgegeven verticale voermengwagen met 1 vijzel. Hij heeft een zeer luxe cabine, een 6 cylinder Deutz motor met turbo en intercooler. Hij is 2-zijdig achterlossend met losband.

De Terrier SV heeft 1 verticale vijzel met mechanische aandrijving voor een laag brandstofverbruik. De cabine zit aan de rechterzijde en is futuristisch vormgegeven. Er zit een John Deere motor in van 140 Pk met turbo en intercooler en is standaard uitgevoerd met hydraulisch-pneumatische voorvering. Hij is dubbelzijdig voorlossend met losband.

De Dobermann SW heeft 2 verticale vijzels met mechanische aandrijving voor minder brandstofgebruik. Er zit een 6 cylinder Deutz motor in met turbo en intercooler. Er is een Servo remsysteem en voor zitten schijfremmen gemonteerd. Hij is uitgevoerd met links- en rechtsachter een 950 mm brede losdeur.

De Terrier SW heeft 2 verticale vijzels met mechanische aandrijving voor een laag brandstofverbruik. De cabine zit aan de rechterzijde en is futuristisch vormgegeven. Er zit een John Deere motor in van 140 Pk met turbo en intercooler en is standaard uitgevoerd met hydraulisch-pneumatische voorvering. Hij is voorlossend met losband.

Storti zelfrijdende horizontaal mengende wagens

De Pointer is een robuuste horizontaal mengende zelfrijdende voermengwagen met John Deere motor van 140 Pk. Er zit een mechanische aandrijving van de mengbak in voor laag brandstofverbruik, schijfwielen voor en een losband rechts voor.

De Greyhound kenmerkt zich door een futuristisch vormgegeven horizontaal mengende, zelfrijdende voermengwagen met zeer luxe cabine, een 6 cylinder Deutz motor met turbo en interkoeler en hydraustatische aandrijving met differentieel blokkering op de achterwielen. Hij heeft een hydraulisch in snelheid verstelbare afvoerband links achter.

Storti getrokken horizontaal mengende wagens

Er zijn een aantal verschillende modellen horizontaal mengend, getrokken voermengwagens. Allen naar keuze, met of zonder laadfrees. De modellen onderscheiden zich in soort e aantal centrale mengvijzels. Beter of mindergeschikt voor het verwerken van balen en verschillende losopties. Nieuw is onze Minimixer speciaal voor jongvee.

Storti getrokken verticaal mengende wagens

Er zijn een aantal verschillende modellen verticaal mengende voermengwagens. Met 1, 2 of 3 vijzels. Met verschillende losopties met band, deur of een combinatie van beide. Zowel voor- als achterlossend.