Neem contact op:

 • Julianastraat 61
  5087 BA Diessen
 • 013-5041275
 • info@vandalmc.nl
 •  
 • Openingstijden
 • Maandag: 08.00 to 17.00
 • Dinsdag: 08.00 to 17.00
 • Woensdag: 08.00 to 17.00
 • Donderdag: 08.00 to 17.00
 • Vrijdag: 08.00 to 17.00
 • Zaterdag: 08.00 to 12.00
 • Zondag: Gesloten

Case IH

Case IH

Om uw landbouwbedrijf succesvol draaiende te houden, hebt u machines nodig die krachtig en gebruiksvriendelijk zijn en die de beste prestaties leveren onder de zwaarste omstandigheden. U hebt technologieën nodig die uw brandstofverbruik en bedrijfskosten drastisch verlagen. U moet snel en efficiënt werken. Case IH helpt u aan deze vereisten te voldoen met innovatieve technologieën die tot stand zijn gekomen door te luisteren naar wat klanten willen.

Optum AFS Connect™-serie

Deze reeks is krachtig, compact en sterk manoeuvreerbaar met een uitstekende vermogens-gewichtsverhouding. Deze prestaties zijn nu gecombineerd met de meest comfortabele en verbonden cabine met de nieuwste telematicatoepassingen. Zal deze trekker elke taak uitvoeren met het maximum aan vermogen, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Magnum™ AFS Connect™ Series

In de landbouw brengt iedere dag nieuwe uitdagingen en kansen met zich mee. Over sommige zaken hebt u controle, over andere, zoals het weer, niet. Een constante factor is uw wens om onafhankelijk te zijn, uw eigen pad uit te stippelen en te zien dat uw werk succes oplevert. Die vrijheid om uw eigen keuzes te volgen is nu net wat ook onze nieuwe Magnum™ AFS Connect™ typeert. Beschikbaar in de uitvoering met wielen of Rowtrac en met keuze uit in totaal 8 modellen.

Puma-serie

De Case IH Puma-serie met 15 modellen met een vermogen van 140-240 pk is vernieuwd met een nieuw ontwerp en extra functies voor een beter bestuurderscomfort op de Puma 185-240-modellen. Net zoals voordien wordt de serie in twee onderscheidende lijnen verdeeld – de compacte Puma 140-175-modellen en de grotere Puma 185-240-tractoren.

Maxxum

De standaardmodellen van de Maxxum zijn de instapmodellen van de tractoren binnen deze serie, maar deze modellen zijn wel compleet uitgerust met de juiste technologie om aan de meest moderne eisen van tegenwoordig te voldoen. Ze zijn uitgerust met de 4-traps 16F/16R 40 km/u ActiveDrive 4 Powershift-transmissie.

Maxxum Multicontroller

De modellen van de Maxxum-Multicontroller maken zowel de tractor als de bestuurder productiever, wat kenmerkend is voor het merk Case IH Multicontroller. En de Maxxum Multicontroller-modellen zijn nu, met de nieuwe 8-traps 24F/24R ActiveDrive 8 Powershift-transmissie en automatische schakelfunctie, nog eenvoudiger te besturen.

Maxxum CVX

De Case IH CVXDrive-transmissie, leverbaar op Maxxum-modellen van 116-145 pk, is ideaal voor alle bestuurders, van fulltime medewerkers tot incidentele bestuurders. En met een nieuwe 6-cilinder Maxxum 150 CVX met 175 pk (max) als topmodel, bestaat er nu een keuze uit 4- of 6-cilindermodellen op dit vermogensniveau.

Vestrum CVXDrive

De nieuwe serie onderscheidt zich van de massa en combineert compacte afmetingen van een wendbare viercilindertractor met het eersteklas cabinecomfort en kenmerken van grotere Case IH-modellen. Het resultaat is de eerste Case IH-tractor in de 100 HP-klasse met de continu variabele CVXDrive-transmissie.

Luxxum

Sommige dingen maken het werk zoveel eenvoudiger dat je je afvraagt hoe je het ooit zonder die dingen hebt gesteld. Dat geldt ook voor de nieuwe Case IH Luxxum. Met meer wendbaarheid, meer comfort en beter zicht dan enige andere tractor van deze grootte die we ooit hebben gemaakt, blijven we ernaar streven om de druk op de bestuurder te verlichten, en toch meer productiviteit van zowel de tractor als de bestuurder te garanderen.

Farmall Series

Met de productie van de eerste krachtige, veelzijdige tractoren die het legendarische merk droegen in 1923, is de Farmall-naam diepgeworteld in de geschiedenis van Case IH. De hedendaagse Farmall-tractoren delen het ontwerp van hun voorvaderen waarbij de nadruk ligt op wendbaarheid, compacte afmetingen, gebruiksgemak en een hoge verhouding van vermogen tot gewicht, waardoor vorm wordt gegeven aan een tractorlijn die in staat is enorm veel verschillende werkzaamheden te verrichten. Deze tractoren zijn robuust en betrouwbaar, en ontworpen voor het verrichten van algemene werkzaamheden in de akkerbouw, zware werkzaamheden in de veeteelt en dagelijkse werkzaamheden in de landbouw. Of u nu werkt met aangekoppelde werktuigen, aanhangers, laders of transportwerkzaamheden verricht, de veelzijdige Farmall-tractoren maken de reputatie van de beroemde Farmall-naam ruimschoots waar.

Quantum V/N/F/CL

Of u nu druiven produceert, fruit verbouwt of een smalle tractor nodig hebt voor andere werkzaamheden, de slanke afmetingen, de kleine draaicirkel en het nieuwe ontwerp maken van de nieuwe Quantum uw meest waardevolle bezit. En nu de nieuwe CL-modellen aan de serie zijn toegevoegd, is er ook een algemeen inzetbare Quantum.

Nieuwe Case IH L-Frontladers

De nieuwe L-serie bestaat uit 3 verschillende reeksen voorladers, passen perfect op uw Case IH tractor en zijn ontworpen om uw werk eenvoudiger te maken.