Neem contact op:

 • Julianastraat 61
  5087 BA Diessen
 • 013-5041275
 • info@vandalmc.nl
 •  
 • Openingstijden
 • Maandag: 08.00 to 17.00
 • Dinsdag: 08.00 to 17.00
 • Woensdag: 08.00 to 17.00
 • Donderdag: 08.00 to 17.00
 • Vrijdag: 08.00 to 17.00
 • Zaterdag: 08.00 to 12.00
 • Zondag: Gesloten

Husqvarna

Telefoon

013-5041275

Adres

Julianastraat 61
5087 BA Diessen

Husqvarna

Husqvarna is al sinds 1689 gedreven door passie voor innovatie en biedt professionele bos-, park- en tuinproducten. Prestaties en bruikbaarheid gaan hand in hand met veiligheid en zorg voor het milieu in onze baanbrekende innovaties, waarbij accu-oplossingen en robotica het voortouw nemen.

Het werk in de tuin moet u veel plezier opleveren en een grote beloning in de vorm van een fraai vormgegeven en goed onderhouden tuin. Hiervoor heeft Husqvarna duurzame producten ontwikkeld met uitstekende prestaties en innovatieve oplossingen.

Husqvarna Machines

Ons productassortiment is zeer breed en bestaat uit o.a. kettingzagen, trimmers, grasmaaiers, heggenscharen, robotmaaiers, zitmaaiers, frezen en gazon onderhoudsmachines. Maar op de bouw en aannemers gebied heeft  Husqvarna een mooie lijn met diamantmachines. Denk hierbij aan een doorslijper, tegelzaag, gatenboor en de verschillende bijbehorende diamantbladen en boren. Alle machines zorgen ervoor dat u veilig en comfortabel kunt werken.

Voordelen van een Husqvarna machine

Ergonomie is een belangrijk punt en hier wordt veel tijd in geïnvesteerd. Dit zie en voel je terug in alle machines die Husqvarna produceert . Met een Husqvarna machine is het altijd comfortabel werken in de juiste houding.

Ook kan je van de machines altijd onderdelen nabestellen als je machine kapot gaat. Zelfs van machines op leeftijd liggen er nog onderdelen in het centrale magazijn. Alle onderdelen zijn van hoogwaardige kwaliteit zodat de functionaliteit en de veiligheid van de machine gewaarborgd blijft.

Onderhoud en reparatie aan uw Husqvarna machine

Heeft uw machine onderhoud nodig ? Ook dat is geen probleem bij ons, maar ook voor reparatie bent u bij het juiste adres. Wij zijn een erkende Husqvarna  Dealer van dit merk, en hebben dan ook een eigen werkplaats met ervaren monteurs die dagelijks aan tuinmachines werken.

Geschiedenis van Husqvarna

Tijdens de oorlogen in Europa ( eind 1600 ) nam de wapenproductie toe in Zweden werd er naast de watervallen van Huskvarna ( een klein plaatsje in Zweden ) een bedrijf opgericht voor boorwerkzaamheden. Dit is het prille begin van het nu wereldwijde merk. Na de oorlogen nam de wapenproductie in Zweden weer af en gebruikte het bedrijf de  opgedane technische kennis voor het ontwikkelen van andere producten. Van jachtwapens, naaimachines, motorfietsen, gasfornuizen en kachels naar de tuinmachines van nu.

Door de jarenlange ervaring en kennis blijven de producten zich ontwikkelen tot hoogstaande, kwalitatieve machines met de nieuwste technologie. Niet alleen de prestaties zijn belangrijk maar dit merk denkt ook aan gebruiksvriendelijkheid en ergonomie. Husqvarna is dan ook een A merk die continue met de tijd mee gaat.

Voor alle informatie en actuele prijzen zie onze Husqvarna website.