Direct hulp of advies nodig?Bel013 - 504 1275

Tuin en Park

Van Dal mechanisatie en constructie levert een compleet pakket met tuin en park machines, voor de particulier en professional. Tevens leveren wij tuinberegening voor degene die de installatie zelf wil aanleggen. Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment van handgereedschap tot aan professionele gazonmaaiers en van een tuinsproeier tot aan industriƫle hogedrukreinigers. Wij voorzien u graag van een passend advies op het gebied van verkoop, reparatie en onderhoud.

  • Tuinmachines

    Wij kunnen een complete lijn tuin en park machines voor particulier en professional leveren. Kom langs voor een passend advies. De koffie staat klaar!!!

  • Handgereedschap

    Of u nu op zoek bent naar handbediend, elektrisch of gereedschap met een motor, wij kunnen u bijna altijd een passende oplossing bieden voor het onderhoud van uw tuin, berm of snoei en zaag werk voor zowel particulier als professionele gebruiker.

  • Reinigingsmachines

    Als u een hogedrukreiniger voor particulier, agrarisch of industriƫle gebruikt zoekt. Van Dal Mechanisatie en Constructie kan u van een passende machine voorzien. Maar ook voor veeg en schrobmachines, om achter te lopen of om op te zitten, en voor een complete lijn stof (water) zuigers kunt u bij ons terecht.